Therese Wiksten

Merci

 

Jag har blivit med katt

Nu när min mormor gick bort blev Merci helt plötsligt hemlös. Eftersom hon är den absolut gosigaste katten jag träffat så kändes det så himla ledsamt att höra att dom kommer vara tvungna att avliva Merci. Så nu har jag adopterat henne. Hon har legat i mitt knä i princip konstant sedan jag kom hit och varje natt så somnar hon ovanpå mig. Jag tvivlar inte på att hon kommer trivas hos mig.

Vem är Merci?

För ett par, kanske tre, år sedan flyttade det in en familj här i närheten. Dom hade rätt många djur men deras katt Mazarin smet hela tiden ner hit till mormor och hennes katt & hund. Gång på gång fick dom komma och hämta henne men det dröjde inte länge innan hon var här igen. Till slut så tyckte dom att om mormor ville så kunde hon få behålla katten. Sagt och gjort, Mazarin fick flytta in. Eftersom mormor inte tyckte hon såg ut som en Mazarin så blev det istället Merci. Vi har ingen aning om hur gammal hon är men vi gissar på att hon är rätt ung fortfarande.

Hon är i alla fall världens mysigaste katt och det känns skönt att veta att hon kommer få det bra. Jag hoppas bara hon gillar J också, hon verkar ju vara en rätt bestämd dam när det kommer till vem hon ska bo med.

 

You Might Also Like...

Lämna en kommentar

avatar
600

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Notify of