Therese Wiksten

3-månadersbesöket på BVC och sjukstuga

Förra veckan var det redan dags för 3-månadersbesöket på BVC, vilket betyder vaccination, och återbesök hos sjukgymnasten.

Jag var till att börja med lite spänd över hur han skulle ha ökat i vikt eftersom vi enbart ammat sedan förra besöket. Kollar man på kurvan så hade jag absolut inget att vara orolig över. Vi får se om det håller i sig eller om det är pumpandet som “boostat” produktionen. Just nu är han rund och go i alla fall haha.

Hos sjukgymnasten gick det som förväntat. För kort tid för att se någon skillnad på huvudet, det hade kanske t.o.m blivit lite plattare men kunde likaväl bero på mätningen. Så segt när jag vänt ut och in på mig för att han inte ska ligga ner dagtid. Vi fick en del tips och nu kämpar vi på nattetid med den där sidokudden som han hatar.
Hon visade en graf över hur enkelt det är att åtgärda och än så länge är det tydligen väldigt lätt så jag hoppas vi ser resultat till nästa gång.

Hon tyckte även han var tillräckligt stabil för att börja sitta upp med bra stöd i matstolen så nu ska vi ta och fixa tillbehören till tripp trappen som står nerpackad. Trodde inte vi skulle få nytta av den förrän runt halvåret, men oj så skönt om den fungerar kortare stunder!

Vanlig hederlig influensa

I onsdags vaknade J upp totaldäckad i influensan. Antagligen har han dragit med sig den från Luleå och om det inte hade varit för att det inte avråds från att flyga/befinna sig på flygplatser inrikes så hade jag varit lite nervös vid det här laget..
Jag och lillen verkar ha klarat oss, förutom att jag har lite hosta, så jag hoppas det inte slår till den här veckan för mig. Han verkar också ha klarat sig bra från biverkningar av vaccinet, till skillnad mot för sist. J mådde tack och lov okej igår så idag är han på jobbet. Håller tummarna för att det inte slår tillbaka nu bara!

Jag ligger så otroligt efter i planeringen nu. Dop på lördag! Vi har med andra ord inte tid att vara sjuka.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x