Therese Wiksten
Livsstil

Att hitta lugnet

I måndags natt kom jag fram och det är först nu jag har börjat kunna varva ner och slappna av. Jag bor med mamma i mormors stuga och jag har spenderat så mycket tid häromkring när jag var liten så det är verkligen som att komma hem.

F*ck cancer

Igår åkte vi in till stan och hälsade på mormor på sjukhuset. Egentligen var tanken att vi skulle vara här i stugan med henne, men eftersom hon blev sämre för ett tag sedan fick hon åka in. Antagligen blir hon kvar ett tag men jag hoppas verkligen hon mår bättre snart.

Annars då? Jag har fått hänga med en fantastiskt liten kille på dryga halvåret, tittat på gamla foton och suttit framför brasan och ja, inte gjort mycket alls. Och så har jag myst med en av dom gosigaste katterna jag träffat, hon har till och med legat och sovit på min mage på nätterna.

Jag hoppas att jag mår lite bättre imorgon så jag orkar ta mig utanför dörren, och att vädret håller i sig. Även om det inte riktigt är sådär vintrigt som jag hoppats på så är det ändå stor skillnad mot Göteborg.

 

You Might Also Like...

Inga kommentarer

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.