Therese Wiksten

Månadslista: Augusti

Nu är augusti slut och officiellt även sommaren. Jag känner mig inte riktigt redo för höst än, mentalt så går jag fortfarande och väntar på sommaren, så jag hoppas på en varm och torr höst nu.

Vad har jag gjort?

Ja, vad har jag gjort? Augusti flöt förbi utan att jag riktigt vet vad som hände. Tittar jag tillbaka så har det blivit en hel del yoga, några besök på vårdcentralen och bråk med teknik. Och en promenad med katten som resulterade i att det nog inte blir några fler på ett tag.

Månadens bästa

Jag deltog i Josefines yogautmaning och fick två veckor där jag kom igång med yogan igen och dessutom fick dela det med en massa fantastiska människor. Det blir nästan lite som när man var liten och fick öppna en ny lucka i julkalendern varje dag.

Månadens sämsta

Att allt ska krångla så mycket.

Jag blev kallad till psykologen utan att ens veta om att jag stod i kö dit.
“Varför är du här? Är det något speciellt du vill prata om?”
“För att jag fick en remiss. Jag vet inte, varför är jag här?”
“Visste du inte om att du skulle hit??”

Min läkare har slutat, vilket jag fick reda på av en slump. Om jag tycker att det inte har hänt mycket innan så händer det ännu mindre nu. Jag ska få en ny, men kommunikationen verkar det ju vara sådär med så jag gissar att jag snart får höra av mig och kolla vad som händer.

Nu får jag inte byta tillbaka till mina vanliga p-piller för att min blodtryck var för högt hos dom, trots att jag varit på vårdcentralen och gjort nya test som var bra. Nej, jag måste komma tillbaka och “diskutera alternativen”. Jag vill inte ha dom nya som ger min galet mycket biverkningar, och jag vill inte ha p-stav eller spiral. Jag vill bara ha tillbaka mina vanliga piller som fungerat i så himla många år. Tack.

Månadens fundering

Vad klarar jag av att arbeta med? Något? Bli anställd eller starta eget?
Jag skrev ett längre inlägg om det i förrgår här.

Månadens tips

Bor du i Göteborg och är sugen på att börja springa, men känner dig inte som “en löpare”? Emma drar igång sin löpgrupp för nybörjare redan nu på tisdag. Ett helt fantastiskt koncept tycker jag!

Mina mest läsa inlägg i augusti

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ida (Träningsblogga)
2 år sedan

Känner lite samma med augusti, vad hände? Swoosh sa det!

1
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x