Therese Wiksten

AW med Influencers of Sweden

Det här inlägget skulle egentligen upp i tisdags men som jag misstänkte blev den här veckan lite mer hektisk än vanligt. Aw med Influencers of Sweden i måndags och middag med J’s jobb i torsdags. Plus att försöka få ordning på allt inför julen. Det låter ju så klart inte mycket alls, knappt ens om det varit på samma dag. Jag börjar lära mig vad som tar mest energi och det är helt klart dom där sociala påhitten. Ibland måste det ju ändå vara värt det. Som i måndags.

Socialt på riktigt

Sociala medier är ju sociala på sitt sätt, men det blir rätt ensamt bakom sin skärm ändå. Här i Göteborg är vi dessutom inte direkt bortskämda med events och diverse tillställningar. Det har nästan känts som att det inte finns några andra alls på den här sidan Sverige, vilket ju visade sig vara väldigt fel. Facebook-grupper i all ära, men det ger så otroligt mycket att kunna ses på riktigt!

Linda, Dorotea och Martin hade, med hjälp av Cosentino, styrt ihop så vi kunde ses på Space62. Dorotea bjöd på en genomgång av planering kring sociala medier, lagom inför det nya året, och det diskuterades hejvilt om både det ena och det andra. Så himla spännande!

Taggad inför förändring

Min blogg har haft en mindre identitetskris senaste året men efter i måndags känner jag mig mycket säkrare på vilken riktning den kommer ta. Så himla skönt, och herregud vad taggad jag känner mig! Jag var helt hög på adrenalin när jag kom hem och hade ingen lust att gå och lägga mig. Kan det få bli 2018 nu tack?!

Det blev inte många foton tagna med min kamera, den klarar tydligen inte av det dåliga ljuset (längre?) och borde pensioneras, men förhoppningsvis har dom andra tagit desto fler.

Tack Influencers of Sweden!

Jag är så otroligt tacksam för det här nätverket. För alla medlemmar som så himla generöst delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. För all hjälp med lagar och regler när inte ens ens myndigheterna har koll. För den peppiga och positiva stämningen. För att Linda och styrelsen jobbar så himla hårt för att föra hela branschen framåt. För möjligheten att lära känna en massa nya, fantastiska människor. Det hade känts väldigt ensamt utan Inos.

 

 

You Might Also Like...

2
Lämna en kommentar

avatar
600
2 Kommentarer
0 Svar på kommentarer
0 Följare
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Personer har kommenterat
Månadslista: December★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ Senaste personerna som kommenterat

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Nyast Äldst
Notify of
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
Gäst

Låter trevligt det där :). Kul för er att kunna ses, är ju också medlem men som boende i Falun och Dalarna är det aldrig något sånt i närheten. Vet inte ens hur många som bloggar i närheten :).

trackback

[…] var på AW med Influencers of Sweden. Så himla trevligt! Och på tiden kanske. Senast jag lyckades ta mig iväg på något med Inos var […]