Therese Wiksten

Baksmällan

Var går min gräns?

Ligga ner i sängen och pilla lite med datorn kan väl inte vara så jobbigt? Det var vad jag tänkte när jag fick för mig att börja blogga. Tydligen hade jag väldigt fel. Jag har haft en riktig svacka sedan sist jag uppdaterade och jag misstänker att bloggen har en del i det hela. Det känns lite som en blandning mellan en rejäl förkylning och en baksmälla. Jag har knappt orkat sitta och slösurfa utan har fått lägga ifrån mig datorn efter bara en liten stund. Så himla trist att knappt orka med något av allt jag tycker är kul.

En omgång till med prover

Förra måndagen skickade jag ett meddelande till min vårdcentral eftersom jag inte blivit det minsta bättre sedan jag blev sjukskriven, snarare sämre. Min läkare ville att jag skulle ta mer prover så i fredags lyckades jag släpa mig dit. Dom kollade blodtryck, EKG och jag gick därifrån med vad som kändes som halva min kropp tömd på blod. Jag har inget fel på hjärtat i alla fall, mer än hjärtklappningen. Alltid något.

Det känns som om jag har alldeles för mycket symtom som inte stämmer in på utmattningssyndrom men hittills har dom inte hittat något på proverna och jag vet inte vad som kan ha ändrats sedan sist. Just nu känner jag bara att jag vill att dom ska hitta något, vad som helst, bara jag får reda på vad som är fel.

Tar mitt pick och pack och drar

Idag åker jag upp till Jämtland och hälsar på familjen. Jag ser inte fram emot resan men jag är glad att jag valde flyg (trots att jag är flygrädd) istället för ca 13 timmar med buss.
Det ska däremot bli skönt att komma upp, umgås med mamma, mormor, min syster och alla barnen. Bara ta det lugnt, få lite vinter, mysa framför brasa, gosa med hund, katt och bebis. Lite så.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x