Therese Wiksten

Coronaviruset och inställt dop

Det blir inget dop imorgon. Det är dock inte coronavirusets fel i första hand, men på grund av det så vill vi ju självklart vara extra försiktiga. Jag blev så klart sämre och hela den här veckan har det känts som att jag ska hosta sönder lungorna. Jag har haft frossa och varit totalt slut i kroppen. Inte så mycket feber men jag har pendlat mellan 35,2(!) som lägst till lite över 38. Oliver åkte också på feber och i tisdags visade termometern strax under 39 grader. Stackarn. Nu är han feberfri men hostar lite fortfarande.

Jag ville skjuta upp dopet redan i början av veckan men J ville avvakta. När jag fortfarande hostade och låg halvt utslagen igår så hade vi däremot inget val förutom att ställa in. Ska jag vara symtomfri minst två dagar innan så hade jag behövt känna mig frisk igår. Där var jag inte på långa vägar. Idag mår jag marginellt bättre, men hostar fortfarande och vill inget annat än att sova, sova och sova..

Så jag är alltså för sjuk för att orka med ett dop, men även om jag känt mig helt okej så följer vi ju så klart rekommendationerna och tänker på alla som befinner sig i riskgrupperna.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x