Therese Wiksten

En beskrivande bild

Jag skrev igår att februari inte hade varit så snäll mot mig. Vet du vad? Det var ju faktiskt en dag kvar på månaden. “Man ska inte ropa hej förrän man är över ån”, eller vad är det man brukar säga? Idag har varit en sådan där riktigt motig dag. Som att simma motströms..eller pulsa i snö upp till armhålan..

Jag kunde först inte redigera bilder eftersom jag inte kunde öppna en enda bild i Photoshop utan att den protesterade över att “the scratch disks are full”. Det brukar hjälpa att starta om datorn, men inte den här gången. Jag har väldigt lite plats på min gamla dator och jag tycker ju att jag redan har rensat allt som går. Tömde papperskorg och lade över dom 5 bilder jag hade på skrivbordet på hårddisken.

Jag kom på att den krånglat lite så jag tänkte passa på att för över allt på den till den gamla hårddisken, så jag kopplar in den igen. Och får upp ett felmeddelande. “Platsen är inte tillgänglig. Filen eller katalogen är skadad och kan inte läsas”. På riktigt. Precis när jag ska ta tag i det och spara över allt?! Så nu vet jag inte om jag kommer komma åt något av det som ligger på hårddisken. Alla bilder, filmer… allt från när jag tränade. Paniken.

Men jag har fått igång Photoshop i alla fall.

Inte heller har FB samarbetat. Först har jag inte kommit in, men när jag väl lyckats med det så har jag inte kunnat skriva några egna inlägg. Varken på min sida, bloggens eller i grupper. Och alla appar på telefonen har kraschat till höger och vänster. Hela dagen har känts som en enda stor parodi. Har faktiskt inte vågat starta kameran för just nu känns det inte helt omöjligt att den skulle explodera.

Så nu går jag och lägger mig och imorgon är det mars.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
FlyingDryden
4 år sedan

Tungt läge. Men ja, i morgon är det mars. Ny månad. Nya… möjligheter? Hoppas. 🙂

Finurliga fröken
4 år sedan

Men fy vilken Dag! Tur att den och februari är över. Hoppas att mars blir mycket bättre.

2
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x