Therese Wiksten

En sån där nystart

Att fylla år när man är sjuk

Det är när det kommer sådana där speciella dagar som jag märker hur mycket det påverkat mig att vara sjuk. Igår fyllde jag år. Dagen spenderades i sängen. Den rann liksom förbi som vilken dag som helst. J. kom hem på kvällen efter att ha varit borta hela helgen och hade med sig hämtmat. Det var min dag.

Tänk vad mysigt om jag istället hade kunnat samla ihop ett gäng på brunch? Passat på att träffa alla som jag inte sett på alltför länge. “Catcha up” efter sommaren. Men det är ju omöjligt när man inte orkar. Ja, varken orkar med det rent fysiskt eller orkar hålla igång alla relationer. Det är lite trist när man får det kastat i ansiktet på det sättet. Det blir så tydligt.

Men, hur som helst så blev jag ju ändå en dag äldre än dagen innan och ett år äldre på papperet. När jag var yngre så var augusti lite som nyår och en nystart. Man började en ny årskurs, fick köpa nya kläder, kalender och skolprylar. Och så blev jag ett år äldre då. Den känslan sitter kvar även fast det just nu inte händer så mycket nytt på samma sätt.

#yogareflekteradela

Passande nog så drog ju Josefine igång sin utmaning idag, så lite nystart blir det faktiskt ändå. Jag tänkte att jag gör uppdateringarna på min FB-sida så det inte blir så mycket här, så håll utkik där om du är nyfiken. Bilden hintar i alla fall lite om dagens övning.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x