Therese Wiksten
Yoga

En timme yin

Jag klev upp tidigt i morse, tog en lång dusch och tänkte sedan börja dagen med ett yinpass. Efter duschen lade jag mig i sängen och..somnade. Eller så säger vi att jag gjorde ”Maximal vila”. I fyra timmar.
Det kändes enkelt att skippa yogan nu när jag sovit bort halva dagen, men jag tog faktiskt tag i mig själv och körde en timme. Jag tänkte att jag skulle testa ett av passen ur boken jag lånade, men jag är tydligen rätt dålig på att hålla mig till färdiga pass. Jag vill bestämma själv. Så istället blev det en modifierad version av ett av passen. Otroligt skönt var det i alla fall hur som helst.
Och ja. Jag är precis så trött som jag ser ut på bilden. Nyvaken, noll energi, osminkad och oborstat hår. Så kan livet vara ibland*

yinyoga

Ps. Vad är det med katter och lådor?
Gumman känner sig cool i sin nya låda. Lyckligt ovetandes om att det inte alls är hennes låda och att den snart åker raka vägen till soporna.

*ofta

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  27 oktober, 2017 at 19:58

  Låter som ett ett bra sätt att börja dagen på. Borde nog verkligen börja dagen med yoga själv också :). Det är så bra sätt att koppla ner på 🙂

  • Reply
   Therese Wiksten
   29 oktober, 2017 at 21:29

   Det tycker jag absolut du ska 🙂 Jag tycker det kan vara så svårt att få in yogarutinen, men när jag väl lyckas så är det verkligen värt det. Det gör så stor skillnad! Perfekt oavsett om jag vill få en skön start på morgonen, ta en paus under dagen eller varva ner innan jag ska sova:)

 • Reply
  Matilda
  29 oktober, 2017 at 20:03

  Så härligt att börja dagen med yoga 🙂

  • Reply
   Therese Wiksten
   29 oktober, 2017 at 21:30

   Ja, verkligen! Brukar ha svårt att komma igång men när jag väl får till yogan så är det så himla skönt 😀

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.