Therese Wiksten

Firar Sveriges nationaldag

Det har varit lite tyst här men jag behövde vila och ta det lugnt för att orka med allt nu. Himla tråkigt, men det är ju så det blir när man är sjuk. Det går helt enkelt inte att köra på som vanligt och göra allt bara för att man vill.

Nationaldag på Café Torpet

En sak som jag samlat energi till var att fira nationaldagen. Inget jag kan komma ihåg att jag någonsin gjort innan, men någon gång ska väl vara den första? Det är så att J:s pappa + sambo driver B&B och café där dom emellanåt arrangerar evenemang och spelningar. I år har J lånat ut en del av sin musikutrustning och hjälper till lite som ljudtekniker. Igår hade dom alltså ett nationaldagsfirande med musik, underhållning, ponnyridning, alpackor och allt möjligt. Jag hängde på lite som bihang och försökte vara social.

…Och vilken galet lyckad dag det blev! Regnet höll sig borta och det var helt otroligt mycket folk! Barnen älskade clownshowen även om jag själv var rätt glad när dom bytt om och satte igång den vanliga musikshowen. Måste ha blivit traumatiserad av något när jag var liten för clowner är sjukt obehagliga haha… Synd bara att det var lite få som hittade dit senare på kvällen men kanske inte helt konstigt när det är första gången det arrangeras.

PrimeTimes foto.

Prime Time (som stod för underhållningen), Yvonne & Johnny, Jonas & jag efter en lyckad dag. Foto: Prime Time

Jag må vara lite partisk men jag måste nästan passa på att pusha lite för deras Café. Har ni vägarna förbi Skepplanda (norr om Göteborg) så måste ni stanna till där! Det är, helt ärligt, en av dom mysigaste platserna jag besökt och det är helt galet vad dom har lyckats åstadkomma under den korta tid dom haft det. Lugnt och härligt när det inte är evenemang och mindre lugnt, men lika härligt, när det är spelning 🙂

Förberedelser är i full gång inför Premiären imorgon! Inga mindre än Streaplers står på Torpet Scenen 😻🎼

Publicerat av Café Torpet Marielund den 29 maj 2018

Café Torpet Marielunds foto.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
2 år sedan

Ser jättemysigt ut, bra tips! 🙂

Sofie
2 år sedan

Det låter härligt

sandra
2 år sedan

va kul de låter 😀

Emma
2 år sedan

Va härligt 🙂

Kamilla
2 år sedan

Så härligt det låter med ett sånt cafe´.

Miss Jennifer
2 år sedan

Åh vad kul 😀

6
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x