Therese Wiksten
Livsstil

En gammal hederlig frågestund

Hela den här veckan har varit rätt seg. Jag har knappt tagit mig ur sängen och idag är första dagen som jag orkat göra något över huvud taget, utan alltför jobbig huvudvärk och utan att hosta sönder mig totalt. Idag så kom dessutom äntligen värmen! Det firades med en liten promenad runt kvarteret.

Bihåleinflammationen verkar däremot hänga kvar men det är i alla fall väldigt mycket bättre. Förhoppningsvis fortsätter det åt rätt håll, för det vore ju verkligen synd om jag var skulle bli tvungen att boka om tandläkartiden jag har nu till veckan. Verkligen synd.

Min första Q&A

Eftersom jag har legat nerbäddad i sängen hela veckan, och fortfarande är lite för seg i huvudet för att orka tänka riktigt, så har jag inte så mycket kul att dela med mig av. Istället tänkte jag göra något som jag aldrig gjort innan, trots att jag bloggat i bra många år nu. Jag tänkte att jag skulle ha min första Q&A. Det har nämligen ramlat in en del nya läsare så det kan ju vara smidigt att passa på nu. Varför jag inte haft någon innan? Ja, tänk om ingen skulle fråga något haha.

Är det något du skulle vilja veta mer om? Passa på att fråga nu! Kanske är du ny här och undrar vem sjutton jag är? Hur jag var som barn? Hur jag tänker kring att jag är sjuk? Hur många gånger jag flyttat? Är jag sugen på en tävlings-comeback? Favoritresmål? Framtidsplaner? Förhoppningsvis undrar du något, så jag slipper sitta här med ett ekande tomt kommentarsfält och skämmas haha.

 

Du kanske också är intresserad av...

9 Kommentarer

 • Reply
  Emma
  8 april, 2018 at 19:06

  Fin blogg !!

 • Reply
  Emma - Mad Urban
  8 april, 2018 at 21:33

  Vad är det snyggaste vs den fulaste trenden som någonsin funnits enligt dig?

 • Reply
  Josse
  9 april, 2018 at 09:11

  Asså, nu när du tog upp det så blir jag ju nyfiken. Hur många gånger har du flyttat? ^^

 • Reply
  Zahra
  9 april, 2018 at 10:17

  Hur länge har du bloggat?:)

 • Reply
  Frida
  9 april, 2018 at 17:15

  Du bor väldigt litet men jag vet inte om du berättat hur litet? Hur funkar det när ni är två personer? Varför flyttar ni inte till något större?Jag skulle nog aldrig palla med att bo ihop med någon i en 1 haha. Men skulle va kul med en house tour.

 • Reply
  Michelle
  9 april, 2018 at 18:55

  fin blogg <3

 • Reply
  Ellinor
  9 april, 2018 at 20:05

  Hur är ditt drömboende?

 • Reply
  Johanna
  10 april, 2018 at 08:15

  Jag ska flytta till en jätteliten studentlägenhet snart. Har du några tips på hur man liksom får det beboligt. Förstår inte hur jag ska kunna leva på en så liten yta haha.

 • Reply
  Miss Jennifer
  10 april, 2018 at 10:00

  Finns det något speciellt du vill åstadkomma detta året? 😀

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.