Therese Wiksten

Från flyttvakuum till visningspanik

Så var det måndag igen. Nu i veckan hade vi tänkt börja fixa med lägenheten lite smått inför stylingen. Vi hade planerat att köra ett ryck nu till helgen och nästa torsdag, den 28e, ska dom komma hit och piffa och fixa.

Nu blev det inte riktigt så.

Idag ringde Jonas smått i panik och tyckte att “Vi har problem! Vi har stora problem!” Mäklaren hade ringt upp honom och har 2-3 personer som vill komma hit på onsdag och titta på lägenheten. Jag kan ju inflika att jag hade mycket allvarligare katastroftankar innan han hann berätta vad det gällde.
Hade jag fått bestämma hade vi dock börjat med det här tidigare, men Jonas var inte alls med på noterna. “Trams” tyckte han. “Det är ju bara 20kvm, det fixar vi på ett par timmar”

“Vad var det jag sa?” Sa jag inte. Men jag tänkte.

Så nu ska vi packa ihop nästan hela lägenheten, städa, fixa lite smågrejer och göra det fint inför visningen. Vi som hade lejt bort stylingen. Jag har alltså inte haft en tanke på det så nu försöker jag paniklösa “piffandet”. Framförallt till fönstret som just nu är helt tomt. Jag önskar ju lite att jag hade haft ett obegränsat konto så jag hade kunnat gå lös i någon rolig inredningsbutik, men så kul kommer vi inte ha. Ett par blommor måste jag köpa och kanske någon …vas? … ljusstake? Och ett snyggt överkast.
Jag tycker ju sådant här är jättekul egentligen men helst vill jag ha lite mer än en dag på mig att fixa allt.

Det ska bli spännande att se vad vi lyckas få ihop. Förhoppningsvis så går lägenheten hem, även om det inte är proffsstylat. Och gör den inte det så har vi ju styling bokad och visning i juli planerat.

Ps. Vet inte vad jag tycker om tajmningen. Jag och katten ska hålla oss undan i ca 2 timmar medan det är visning…och vi lyckas tajma in den enda dagen som det ska regna.😂

Och förresten. En av dom som ska komma och titta ville flytta in omgående. Så nu kan det gå snabbt!


Följ mig:
FacebookBloglovinBlogkeen Instagram

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

26 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sofia
4 år sedan

Jag hoppas att det går bra med piffandet för lägenheten 🙂

Angelique
4 år sedan

Lycka till!

Mirre
4 år sedan

Lycka till, spännande

Samns
4 år sedan

Jobbigt när det blev så stressigt! 🙁

Marielle
4 år sedan

Lycka till!! <3

Jennysvardag
4 år sedan

Lycka till 🙂

Lisa (sjubarnsmamman)
4 år sedan

Lycka till

bylolloz
4 år sedan

Åh vad kul! Lycka till!

Michelle
4 år sedan

hoppas det kommer gå bra <3

sandra
4 år sedan

lycka till 😀

Miss Jennifer
4 år sedan

Ett obegränsat konto hade inte suttit fel… Stort lycka till 😀

Jennifer
4 år sedan

Lycka till!

Nathalie Gránglid
4 år sedan

Lycka till!! Kram

26
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x