Therese Wiksten
Inredning Livsstil

Göteborgs bästa studentlägenhet?

För ett litet tag sedan skrev jag om våran lägenhet och att den var färdigrenoverad och redo för att säljas. Nu är den stylad, fotograderad och ute på Hemnet.

annons hemnet

Vi valde att anlita ett företag som stylade lägenheten och herregud vilket lyft den fick! Hade vi inte gjort det så hade vi gett oss på att styla den själva, så det är kanske lite orättvist att jämföra en nästan helt tom lägenhet mot den färdigstylade. Jag tvivlar däremot över att vi hade lyckats ens i närheten av så bra som dom gjorde.
Jag tror att jag är för låst vid vad jag själv tycker är snyggt för att kunna få till en sån där neutral inredning som tilltalar nästan alla.  Och att få till alla små detaljer..

>>Vad tror du? Är det värt pengarna att anlita stylister?

Det är riktigt spännande att följa hur det går för annonsen och få uppdateringarna från vår mäklare. Det känns som att den drar till sig rätt bra med besök på Hemnet. Vi är redan uppe i nästan 3500 (medan den andra ettan som lades ut strax innan vår har ca 1600 besök) Så får man ju hoppas på att dom som är inne och  kikar faktiskt också är intresserade av att köpa 🙂

Vi har visning på måndag men har redan fått in förhandsbud och några bokade förhandsvisningar. Tänk om den blir såld innan helgen! Så skönt det hade varit.
Det skulle å andra sidan inte vara konstigt. Det är jättestor brist på ettor och kollar man slutpriserna så är många uppe och snurrar kring 1,7-1,9 miljoner. Några har även passerat 2 miljoner! Jag tror inte våran kommer gå upp riktigt så mycket (men det hade ju så klart varit helt fantastiskt hehe) Den ligger ju ändå i ett bra området och i en riktigt bra förening.

Vi har suttit och räknat på vilka renoveringar vi kan göra med huset baserat på vad vi får för lägenheten så det börjar kännas lite som ett lotteri. Får vi x kan vi göra det, får vi y kan vi göra det och det och får vi z ….

Sjukt spännande (och nervöst!) är det i alla fall.

Blev du lite sugen på att köpa en liten, mysig lägenhet i Göteborg så finns den här…fast kanske inte länge till 😉


Följ mig:
FacebookBloglovinBlogkeen Instagram

 

Du kanske också är intresserad av...

7 Kommentarer

 • Reply
  sofia
  10 juli, 2018 at 11:33

  Vilket intressant inlägg att läsa 🙂

 • Reply
  Thea Martinsson - 22 år och blivande mamma
  10 juli, 2018 at 21:30

  Men så fin!!

 • Reply
  Kamilla
  10 juli, 2018 at 21:31

  Vilken fin liten lägenhet. Jag tror definitivt på styla bostäder som ska säljas. Lycka till.

 • Reply
  Julia
  10 juli, 2018 at 22:49

  Vilken fin lägenhet!

 • Reply
  Lexochlogan
  11 juli, 2018 at 10:54

  Wow vilken lägenhet. Tror absolut på att anlita stylist

 • Reply
  Emma Engström
  11 juli, 2018 at 17:15

  Men wow så snyggt! <3

 • Reply
  Ellen
  5 september, 2018 at 23:10

  Jätte fin lägenhet:)

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.