Meny Stäng

Graviduppdatering
Vecka 28

Jag blir inte av med tröttheten och det gör mig galen. Det är så mycket jag vill göra och så mycket jag måste fixa men min kropp och hjärna säger bara stopp. Jag kan knappt tänka och känner mig rätt dum emellanåt. Det här inlägget skulle upp i fredags, då jag gått 28 fulla veckor, men tydligen hade jag inte publicerat det.

Bebisen

Enligt min app är han ungefär 34 cm lång och väger ca 1,23 kg (väldigt specifikt för ett ca-mått). Det märks att han bara blir starkare och starkare men det där med att han ska sova längre perioder har jag inte märkt. Jag tycker han sparkar mest hela tiden.. Jag känner framförallt sparkar åt sidorna och neråt men någon gång ibland får han in en rejäl träff ganska högt upp också. Han lär alltså snurra runt rätt bra fortfarande.

Jag (ska bara kissa först)

Vikt: +5kg

Veckans mest sagda mening. Jag vet inte om det är för att allt börjar klämmas ihop mer nu men herregud vad jag behövt springa på toaletten. Som att min blåsa är en tvättsvamp. Varje gång jag böjt mig ner eller framåt så är det som att man kramat ur en tvättsvamp..det finns alltid lite vatten kvar.. Och så ska vi inte tala om varje gång han fått in en träff mot blåsan.

Annars hänger som sagt tröttheten i. Jag ska till barnmorskan igen nästa vecka så då får jag se om järnvärdet har blivit bättre. Just nu känns det inte som det..

Jag hoppas inte dom sista veckorna kommer bli värre nu, det hade varit så skönt att få kunna fungera lite också..

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x