Therese Wiksten

Inte bara sjuk ..

..Fast just idag är jag nog det..

Ibland blir det lite extra uppenbart för mig själv att jag inte är frisk än. Mitt huvud känns oftast lite “bortkopplat”. Du vet när man går in i ett rum och inte alls kan komma på varför man gick in dit, när man lägger nycklarna i kylskåpet eller tappar bort ord. Jag antar i alla fall att dom flesta har sådana dagar ibland, då huvudet känns lite som att försöka springa under vatten.

Dom flesta av mina dagar nu för tiden är lite så, men vissa dagar är helt klart värre. Idag gick jag in på bloggen och såg att mitt tidsinställda inlägg igår inte har publicerats. När jag går in bland inläggen så finns det inte heller där. Vart har det tagit vägen? Så slår det mig…vad handlade det ens om? Jag kan verkligen inte komma ihåg. Jag vet att jag skrev ett inlägg. För visst gjorde jag väl det? Det är helt tomt i huvudet och jag kan inte ens minnas vad jag gjorde igår.

Idag är alltså en sådan där dag när huvudet är ytterligare lite mindre med än vanligt. Jag har svårt att få ihop en hel tanke och jag minns knappt vad jag nyss tänkte. Problemet är ju att jag fortfarande känner mig motiverad och vill göra saker. Jag har så mycket tankar jag vill få ut och 100 idéer på blogginlägg. Men vad hjälper det när jag inte minns?

Lite ironiskt så var tanken att temat på inlägget idag skulle vara “Inte bara sjuk”. Jag får nog spara det till en annan dag, för jag kan verkligen inte komma ihåg hela tanken bakom det. Ska jag hålla mig lite till temat så kan jag i alla fall säga att det är det här som är mest frustrerande med att må så som jag gör. Jag är fortfarande mig själv, jag är lika glad som innan (trots allt), jag har samma drömmar och vill fortfarande lika mycket. Men det går ju inte.

Jag får nog ge upp skrivandet för idag. Jag borde också lagat middag och tvättat håret. Istället får jag stänga ner datorn och lägga mig och sova.

 

You Might Also Like...

Lämna en kommentar

avatar
600

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Notify of