Therese Wiksten

Internationella kvinnodagen
– 5 influencers jag inspireras av –

Eftersom det är internationella kvinnodagen idag så tänkte jag lyfta fram 5 kvinnliga influencers som jag följer och inspireras av. Gemensamt för alla är att dom på olika sätt vågat följa sina drömmar och att dom satsat på en karriär eller ett liv som går utanför den traditionella mallen.

Elin Kero

Jag tror att jag har följt hennes blogg i princip sedan starten och det är alltså en av få som hängt med sedan jag började läsa bloggar. Hon tar fantastiska bilder och känns otroligt genuin. Och så är hon himla rolig.

Elins Blogg
Elins Instagram
Elins Youtube

Isabel Boltenstern

Hon måste seriöst var en av dom roligaste personerna jag sett! Jag råkade av en slump trilla in på hennes instagramkonto och hittade vidare till hennes youtube där hon pratade om utmattningssyndrom precis i samband med att jag blev sjukskriven. Hon pratar mycket om just utmattning men också om hennes arbete som sportjournalist.

Isabels Blogg
Isabels Instagram
Isabels Youtube

Jonna Jinton

Jag hittade hennes blogg när hon precis hade flyttat upp från Göteborg till Grundtjärn i Norrland. Jag har fått följa med genom den första kämpiga tiden och sett hur hon steg för steg nått sitt drömliv. Jag är själv uppvuxen i liten by inte alltför långt därifrån (i Norrlandsmått mätt) och det är så fascinerande hur hon fått något som jag själv flytt från och sett som dötrist att kännas så magiskt. Hennes bilder och målningar är otroliga och en av hennes tapeter väntar faktiskt på att få pryda min hall.

Jonnas Blogg
Jonnas Instagram
Jonnas Youtube

Josefine Bengtsson

Josefines blogg hittade jag när jag började intressera mig för yoga. När det kommer till just yoga så är det lätt att fastna i coola positioner och allt det där ytliga. Visst finns dom där avancerade poserna fotade i fantastiska miljöer men hela hennes blogg utstrålar rörelseglädje och kärlek och fokus ligger alltid på hur det känns på insidan. Det handlar aldrig om prestation eller hur kroppen ser ut.
Hon har dessutom vågat lämna Sverige stora delar av året för att istället befinna sig i paradiset för att göra det hon älskar, dvs lära ut yoga. Hur fantastiskt låter inte det?
Ps. Passa på att hoppa på hennes utmaning som hon kör just nu!

Josefines Blogg
Josefines Instagram

Linda Hörnefeldt

Linda är grundaren av Influencers of Sweden, branschorganisationen för alla som är aktiva inom sociala medier. Hon jobbar dels med att sprida kunskap om regler och lagar men även med vikten av att våga ta (rätt) betalt. Det är ett otroligt stort och viktigt steg mot att yrkesgruppen ska bli accepterad av allmänheten. Heja Linda!

Lindas Blogg
Lindas Instagram
Lindas Youtube
Influencers of Sweden


 

? | Har du någon kvinnlig förebild som du inspireras av? Kommentera gärna här under så jag får ännu fler grymma influencers att följa 🙂

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bella
3 år sedan

Vilka bra tips! Älskar Elins blogg, hon fotograferar så fantastiskt bra.

1
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x