Therese Wiksten
Livsstil

Jag har som mål att leva mer hållbart…

..och så tar jag flyget hem till Jämtland..

Hej! Den här veckan försvann alldeles för snabbt. Jag hade tänkt hinna med en hel del men det sa bara svosch så var den över.

Jag har varit så himla glad över att jag mått rätt bra i januari. I måndags kände jag däremot av lite halsont och både tisdag och onsdag var jag obeskrivligt trött . Sådär så det inte går att hålla sig vaken en hel dag. Så himla typiskt.

I torsdags skulle jag packa, men lyckades (som vanligt) skjuta upp det alldeles för länge. Jag älskar att resa men hatar att packa… När klockan var runt 23 insåg jag att jag inte fick plats med dator, kamera och allt sådant i det tilltänkta handbagaget och Jonas hittade inte nyckeln till vinden. Vi hittade till slut en ryggsäck men det var lite svettigt där ett tag.

07:00 på fredag morgon satt jag på bussen ut till Landvetter, med nästan allt packat. Jag hoppas jag inte hade tänkt träna för några skor har jag tydligen inte packat med mig. Tandborste och deo låg också kvar hemma men det är ju lite lättare åtgärdat. Förhoppningsvis har jag inte glömt något viktigt.

Egentligen hade jag inte tänkt flyga upp, utan letade först tåg- och bussbiljetter. Tyvärr gör dom ju det inte lätt för en att resa miljömedvetet. Det var helt omöjligt att hitta resor utan en himla massa byten och som inte tog 12-24 timmar. Ju billigare biljetter desto fler byten och timmar. Inget var dock billigare än flyget..
Jag är lite flygrädd och sätter mig inte gärna på flyget om jag slipper. Speciellt inte i ett sådant där pytte-plan som ser ut att kunna blåsa bort om det kommer en vindpust..
För mig som inte mår helt bra så gör däremot dom där extra timmarna så otroligt mycket. Nu klev jag som sagt på bussen ut till Landvetter klockan 7 och halv 10 hade jag fått ut min väska och stod och väntade på att bli upphämtad.

Det är svårt att göra rätt och det dåliga samvetet knackar så klart på.

Nu har jag haft två dagar där jag kunnat vila upp mig efter resan, umgåtts med min familj och bara haft det allmänt gött. Imorgon bär det av till Åre och Winter Workation med Inos. Jag känner mig inte direkt uppvilad och fit for fight men jag är ändå så sjukt taggad!

 

Du kanske också är intresserad av...

4 Kommentarer

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  28 januari, 2018 at 22:26

  Hoppas du får det jättebra i Åre 🙂

  • Reply
   Therese Wiksten
   3 februari, 2018 at 14:53

   Tack, det fick jag verkligen 🙂

 • Reply
  Camilla
  2 februari, 2018 at 12:06

  Hoppas du får de bra på din resa. Kram! 🙂

  • Reply
   Therese Wiksten
   3 februari, 2018 at 14:53

   Tack, det var helt fantastiskt 🙂

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.