Therese Wiksten

Jag ska spendera helgen på en ö

I morse stod klockan på 04:00 när larmet ringde. (Vad tänkte jag egentligen när jag bokade tåg kl 06:00?!) Jag hade inte packat klart, mitt hår var en stor tovig oreda efter tvätten i går kväll och jag vaknade med århundradets största vagel. Jag hann till tåget, håret blev borstat (men det blev stressigt där ett tag) och jag har antagligen glömt hälften. Jag har redan fått köpa strumpor men jag har någon timme till godo innan jag lämnar Stockholm. Trots den lite jobbiga starten är jag sjukt peppad på helgen!

Jag ska nämligen spendera den ute på en ö, hos Nathalie som driver “Att leva sin dröm”. Vi är ett litet gäng som ska få ta del av hennes vardag och samtidigt inspireras och lära oss av varandra. Och mysa med djur. Oj, vad vi ska mysa med djuren.

Efter att jag och Jonas flyttat till hus så har vi pratat mycket om att leva mer hållbart. Helt självförsörjande, så som Nathalie jobbar för att bli, kan vi inte bli på vår lilla villatomt men en liten bit kan vi komma. Höns, odlade grönsaker, eget vatten & avlopp och i framtiden även (delvis) egen el. Det är drömmen just nu. Förhoppningsvis kommer jag hem med en massa ny inspiration och ännu mer taggad än innan.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x