Therese Wiksten
Sociala Medier

Jag testar Blogkeen

Jag har använt Bloglovin sedan dom startade, då det hette Bloggkoll, och det har varit mitt sätt att hålla koll på alla bloggar jag följer. Så fantastiskt smidigt! På senaste tiden har jag däremot tyckt att det varit lite klent med uppdateringar. Jag följer ändå ca 300 konton så det borde inte vara särskilt snålt på inlägg.

För några dagar sedan så såg jag någon som hade problem med att hennes inlägg inte dök upp på Bloglovin och andra verkade ha haft samma problem. Jag gick själv in och kollade och mina inlägg hade inte blivit uppdaterade på 23 dagar. Folk som följer mig där har alltså inte fått upp mina inlägg och det är inte heller konstigt om jag uppfattat det som lite tomt i mitt flöde om det är fler som råkat ut för samma sak.

Jag mailade Bloglovin för att ta reda på vad problemet var. Som svar fick jag att det inte verkade vara något fel på min sida men att det inte är konstigt att det tar lite tid innan inläggen dyker upp. (Men 23 dagar?..)  Som av en slump så var mina inlägg uppdaterade när jag gick in och kikade. Det var tre dagar sedan och inget av inläggen jag skrivit efter det mailet har dykt upp. Visst skulle jag kunna höra av mig till dom igen, men jag försöker utesluta så mycket krångel och saker som ger negativ energi ur mitt liv som möjligt så nu låter jag Bloglovin vara ett tag.

Istället tänkte jag ge Blogkeen en chans. Jag har sett folk använda det men aldrig riktigt brytt mig eftersom jag haft Bloglovin. Helt ärligt så är det heller inte lika snyggt. Det gör dock inte så mycket om det faktiskt fungerar. Jag får dessutom en anledning till att rensa lite bland bloggarna jag följer..

Här kan du följa min blogg på Blogkeen:

Therese Wiksten
 
>> Hur följer du bloggar? Har du några få som du håller koll på själv eller använder du någon sådan här tjänst? Har du testat Bloglovin och Blogkeen, vilken gillar du i så fall bäst? Eller har du kanske någon annan du kan rekommendera?

 

 

Du kanske också är intresserad av...

6 Kommentarer

 • Reply
  Christer Holm
  25 mars, 2018 at 13:09

  Kör enbart på Blogkeen nu, det tycker jag fundera bra för mig 🙂

 • Reply
  Miss Jennifer
  25 mars, 2018 at 22:18

  Ja kör med på blogkeen 😀

 • Reply
  Selina
  6 april, 2018 at 12:53

  Jag visste inte att man använde det längre. Kanske får skaffa det igen 😀

 • Reply
  Frugan E
  8 april, 2018 at 18:02

  Blir lite smått knäpp på Bloglovin’. Jag flyttade ju till WP och då ville inte BL uppdateras. Mailade, det fixades och sedan dess ingen uppdatering alls. 🙁 Tror faktiskt också jag ska prova Blogkeen för eftersom ens egna inlägg inte kommer upp så undrar man ju vad man missar bland de man följer själv.

  • Reply
   Therese Wiksten
   9 april, 2018 at 10:43

   Men åh, jag missar ju dina inlägg!
   Precis samma problem som för mig då… Förutom att när jag hörde av mig hävdade dom att det faktiskt fungerade för mig. Men det har inte uppdaterats sedan jag hörde av mig sist och det är ju inte hållbart att behöva maila dom efter varje inlägg =/ Det verkar dock vara lite samma problem på blogkeen, tyvärr. Det är många som inte dyker upp där heller, även fast det inte verkar vara riktigt lika många som fattas. Det finns dessutom en egen knapp där man kan uppdatera sin feed om man tycker uppdateringarna går för långsamt, så man slipper ju i alla fall problemet med att ens egna inlägg fattas.
   Jag vet däremot inte om jag lyckas vänja mig vid blogkeens layout… BL är sjukt mycket snyggare enligt mig och det gör att det tar emot lite haha. Plus att bogkeen är dåliga på att svara på mail. Hörde av mig då jag skrev det här blogginlägget ang lite problem och saker jag inte förstod och det slog mig nu att dom aldrig svarade..

 • Reply
  Dags att dumpa Bloglovin'? - Frugan E
  14 april, 2018 at 17:21

  […] många använder tydligen Blogkeen och jag tänkte göra som Therese och flertalet andra som blivit frustrerade vad gäller Bloglovin’, och testa jag med. De har […]

 • Lämna en kommentar