Therese Wiksten

Jag testar Blogkeen

Jag har använt Bloglovin sedan dom startade, då det hette Bloggkoll, och det har varit mitt sätt att hålla koll på alla bloggar jag följer. Så fantastiskt smidigt! På senaste tiden har jag däremot tyckt att det varit lite klent med uppdateringar. Jag följer ändå ca 300 konton så det borde inte vara särskilt snålt på inlägg.

För några dagar sedan så såg jag någon som hade problem med att hennes inlägg inte dök upp på Bloglovin och andra verkade ha haft samma problem. Jag gick själv in och kollade och mina inlägg hade inte blivit uppdaterade på 23 dagar. Folk som följer mig där har alltså inte fått upp mina inlägg och det är inte heller konstigt om jag uppfattat det som lite tomt i mitt flöde om det är fler som råkat ut för samma sak.

Jag mailade Bloglovin för att ta reda på vad problemet var. Som svar fick jag att det inte verkade vara något fel på min sida men att det inte är konstigt att det tar lite tid innan inläggen dyker upp. (Men 23 dagar?..)  Som av en slump så var mina inlägg uppdaterade när jag gick in och kikade. Det var tre dagar sedan och inget av inläggen jag skrivit efter det mailet har dykt upp. Visst skulle jag kunna höra av mig till dom igen, men jag försöker utesluta så mycket krångel och saker som ger negativ energi ur mitt liv som möjligt så nu låter jag Bloglovin vara ett tag.

Istället tänkte jag ge Blogkeen en chans. Jag har sett folk använda det men aldrig riktigt brytt mig eftersom jag haft Bloglovin. Helt ärligt så är det heller inte lika snyggt. Det gör dock inte så mycket om det faktiskt fungerar. Jag får dessutom en anledning till att rensa lite bland bloggarna jag följer..

Här kan du följa min blogg på Blogkeen:

Therese Wiksten
 
>> Hur följer du bloggar? Har du några få som du håller koll på själv eller använder du någon sådan här tjänst? Har du testat Bloglovin och Blogkeen, vilken gillar du i så fall bäst? Eller har du kanske någon annan du kan rekommendera?

 

 

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christer Holm
4 år sedan

Kör enbart på Blogkeen nu, det tycker jag fundera bra för mig 🙂

Miss Jennifer
4 år sedan

Ja kör med på blogkeen 😀

Selina
4 år sedan

Jag visste inte att man använde det längre. Kanske får skaffa det igen 😀

Frugan E
4 år sedan

Blir lite smått knäpp på Bloglovin’. Jag flyttade ju till WP och då ville inte BL uppdateras. Mailade, det fixades och sedan dess ingen uppdatering alls. 🙁 Tror faktiskt också jag ska prova Blogkeen för eftersom ens egna inlägg inte kommer upp så undrar man ju vad man missar bland de man följer själv.

trackback

[…] många använder tydligen Blogkeen och jag tänkte göra som Therese och flertalet andra som blivit frustrerade vad gäller Bloglovin’, och testa jag med. De har […]

Katarina Lövelius
4 år sedan

Hej
Jag undrar hur jag ska få igång min blog på Bloggkeen? Jag har inte alls lyckats få till det. Inte heller svarar supporten heller.Finns här någon som vet hur man ska göra? Tar tacksamt emot alla tips och råd.

Katarina Lövelius
4 år sedan

Hej Therese, tack för svar. Jag har gjort allt. Det fungerar i alla fall inte. Saknar råd hur jag ska göra nu. RSS på WordPress är aktuell och fungerar, så det är inte den heller. All gå in och prenumerera fungerar inte längre, en person hann prenumerera. Sen var det stopp där. Kolla själv på katarinamedium.se så får du se, om du vill. Knepigt också att ingen från bloggkeen hör av sig och svarar på mina uppmaningar.

Katarina Lövelius
4 år sedan

Tack för svar Therese. Ja vad gör man. Jag får het enkelt invänta och se. Men det känns tröstlöst när man inte kan få kontakt bloggkeen.

Anneli @ spinkfinger.com

Kul att jag ramlade in på detta inlägg. Jag använder bloglovin men kanske ska gå över till blogkeen nu när jag läst detta. Jag har länge haft samma problem med bloglovin. Jag kontaktade dem och frågade varför det inte uppdateras, varför inte mina inlägg blir synliga. De svarade mig att om man inte varit aktiv på bloggen på länge så tar det ett tag innan bloglovin uppdateras. Bland de dummaste jag har hört 😛

14
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x