Therese Wiksten
Inredning Kreativt

Jonna Jinton har lanserat en ny tapetkollektion!

– Inlägget innehåller affiliatelänkar från Photowall –

För drygt två år sedan, om jag minns rätt, lanserade Jonna sina första tapeter ihop med Photowall. Jag blev totalförälskad och hade lätt kunnat beställa hem varenda en. Förutom att jag bodde på 20 kvm och egentligen inte ens är ett jättestort fan av tapetfondväggar. Den åsikten har jag förresten fått omvärdera lite.

Det blev faktiskt en beställning då, trots allt. Eftersom vi bodde så litet, och mitt i stan, så kändes det strategiskt att skapa lite djup samtidigt som vi plockade in en liten del av naturen och mina hemtrakter (ish). Min favorit från den kollektionen var ”The Secret Place” men det var inte den vi till slut valde. Planen var att bygga en garderob i hallen och tapetsera skjutdörrarna och då kändes det som att ”The Enchanted Forest” passade bättre. Vi kom dock aldrig så långt och när vi väl sålde så kändes det dumt att göra något så pass speciellt som kanske inte uppskattas av alla.

Tapeten ligger kvar i förpackningen och nu har jag funderat fram och tillbaka över vad jag ska göra med den. Den är ju för fin för att inte göra något med. Vi hade väldigt lågt i tak i förra lägenheten så den fungerar inte att tapetsera här. Den är bara 201×153 så det är inte så många ställen den passar på, om man säger så. Just nu klurar jag på om jag ska tapetsera den på en skiva och göra en stor tavla av den. Kanske till mitt kontor? Jag har en idé om att plocka in olika saker från personer som inspirerar mig och något från Jonna hör absolut hemma där.

En liten sneak peak på hur långt vi kommit med mitt rum och lite snabbt photoshoppat hur det skulle kunna bli med tavlan. Inte helt galet ändå.

kontoret tavla jonna

Men, tillbaka till hennes nya kollektion. Wow! Den har fått namnet ”Northern Wilderness” och består av 30 bilder Norrländsk magi. Många av dom är så vackra att jag inte finner ord. När vi väl vet vilka väggar vi ska behålla och vilka vi ska riva så måste jag få in någon av taperna här hemma. Kanske som fondvägg eller så kör jag vidare på idén om stor tavla. Jag gillar ju tanken att kunna flytta runt och byta plats på saker.

Mina favoriter

Jonna Jinton tapet

Foto: Jonna Jinton för Photowall

Överst: Colors Of June Vänster: A Magical Place Höger: Celestial Dream

Det är något med dimma. Jag vet inte varför det fascinerar mig så mycket men det känns som att hamna mitt i en fantasivärld. Nej, det är nog mycket möjligt att någon av dom här tre hamnar i mitt kontor, när det väl är klart.

Hela kollektionen hittar du här. Vilken är din favorit?

You Might Also Like...

14 kommentarer

 • Reply
  Nathalie
  21 september, 2018 at 16:27

  Så GALET vackra! Hennes foton är MAGI, eller hela hon är det förresten!

  • Reply
   Therese Wiksten
   21 september, 2018 at 16:41

   Kan inte annat än hålla med dig 😍

 • Reply
  Nilla
  21 september, 2018 at 16:55

  Helt underbara tapeter 🙂

 • Reply
  elin pierina
  21 september, 2018 at 17:21

  oj jäklar det är det finaste jag sett, WOW ÄLSKAR den med solstrålarna i skogen

 • Reply
  sofia
  21 september, 2018 at 18:24

  Alltså wow gud vad fina dom är! 🙂

 • Reply
  Jennifer
  21 september, 2018 at 19:00

  Jätte snygga favoriter 🙂

 • Reply
  Lexochlogan
  21 september, 2018 at 19:59

  Så fint med fototspet, jag vill ha in något i vårt sovrum på en vägg, en fototspet hade ju varit coolt.

 • Reply
  Julia
  21 september, 2018 at 20:04

  Jättefint var det!

 • Reply
  Denevigaresenären
  21 september, 2018 at 22:07

  Så vackert!

 • Reply
  Emma Engström
  22 september, 2018 at 09:42

  Men wow så snyggt! <3

 • Reply
  yasmine mamma till dennis och angelina
  22 september, 2018 at 12:41

  så snyggt och så inspirerande. kliar i fingrarna nu

 • Reply
  Gisela
  23 september, 2018 at 10:13

  Jag tycker att allt som Jonna gör är helt magiskt! En riktig inspirationskälla. Hennes instagram är ett av de finaste konton jag vet 🌺 Att hon släppt tapeter var nytt 🌸

  • Reply
   Therese Wiksten
   23 september, 2018 at 11:43

   Ja visst är hon 😀 Jag blir så fascinerad av personer som kan skapa sådan magi från väldigt vardagliga saker. Elin Kero/nevnarien är en till sådan person som jag tycker skapar helt magiska bilder.

 • Reply
  Frökenny
  1 november, 2018 at 15:08

  Å, vad fint!!! Verkligen supersnyggt! 🌸💕

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.