Therese Wiksten

Julilistan

Vad jag gjorde

Största delen av månaden spenderade jag och katten själva hemma medan J var på utbildning i Stockholm. Jag njöt av tystnaden och att kunna bre ut mig i sängen samtidigt som jag tackade teknikgudarna för videosamtal.

Bloggen dammades av och än så länge fungerar det väldigt bra. I alla fall när jag inte behöver bråka med tekniken. Det känns så otroligt skönt att ha något att göra! Affiliatenätverket jag är med i har dessutom funktionen att man kan bidra med kollage till deras kollagesamling så jag har suttit lite med det. Nästan som meditation att sitta och pilla med bilder i Photoshop, och himla kul att kunna sitta och pyssla med saker som kanske inte känns helt relevant för min egen del. Nu senast på temat Way out west. Lite farligt ändå. En lång fladdrig klänning skulle absolut kunna få flytta in i min garderob.

Månadens bästa

Det är sommar och jag har ungefär tre kliv ut till innergården. Det är extremt sällan det är någon annan ute, allt är inhägnat av buskar och det känns som en egen liten oas i stan. Så himla tacksam över att (iaf när jag är frisk) ha promenadavstånd ner till centrum samtidigt som man kan få sällskap av rådjur om man går ut med katten på morgonen.

Månadens sämsta

Månadens sämsta är helt klart att jag inte orkat åka hem till Jämtland och hälsat på familjen, men inte långt där efter kommer ett lite ytligare prylproblem.
Jag köper sällan ny teknik. Väldigt sällan. Jag ser hellre till att köpa något jag verkligen vill ha vilket brukar kräva lite sparande. Mina prylar får helt enkelt hänga med tills dom inte startar längre. Nu börjar det bli länge sedan jag köpte ny telefon…och kamera…och dator. Telefonen får jag i princip inte igång, ljudet på kameran är konstigt och datorn har börjat bråka riktigt mycket.

Telefonen klarar jag mig hyfsat utan. Utan kamera blir det en himla tråkig blogg så det är tur det bara är ljudet som krånglar just nu. Dör datorn blir det däremot jobbigt. Utan varken den eller telefonen vet jag faktiskt inte hur jag klarar mig. Himla amatörmässigt att inte “sprida ut” köpen lite kan man ju tycka. Bara hålla tummarna för att dom kan hålla ut i några månader till.

Månadens mest lästa inlägg

Så var det plötsligt Juli
Lösningen på alla mina problem
Det stora inlägget om ME

Månadens funderingar

Jag har ältat mitt utrymmesproblem. Hur mycket plats behöver man för att måla? Var ska jag ha alla målarprylarna? Kommer jag ha en katt som trampar runt i färgen? Får jag plats med en sån här? Finns det någon billigare variant?

Och så har jag ju så klart funderat över den här sjukdomen. Om två dagar har jag varit sjukskriven i ett år och dom vet fortfarande inte vad det är för fel på mig. Och jag blir bara sämre. Vad händer om jag inte blir bättre än så här? Kommer jag kunna arbeta? Kommer vi kunna flytta eller kommer jag vara fast i den här skokartongen resten av mitt liv? Typ så.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x