Therese Wiksten
Livsstil

Landat på Mosebacke

Den här veckan har varit helt galet jobbig, men nu har det äntligen börjat lugna ner sig. Jag vet inte om det bara är vi som har det här problemet hemma hos oss, men det blir alltid så himla stressigt hur mycket det än känns som vi förberett innan..

Stressen märktes nog av i tisdags för då lyckades jag för första gången i mitt liv missfärga tvätten. Jag tänkte vara smart och tvätta den gröna påsen som vi har tvättmedlet i nu när det tog slut. När jag sedan körde vittvätten efter så råkade en sak bli kvar i tvättmaskinen. Inte något av alla gamla urtvättade plagg utan självklart den där gröna påsen som aldrig blivit tvättad innan. Så nu är en av Jonas favorittröjor gul-grön… Det känns ju lite lagom kul när det är någon annans kläder man förstör också.. Får se om den går till sig efter några tvättar eller om jag får spana efter en ny till honom.

Idag har dom varit och stylat och fotograferat vår lägenhet och jag tyckte verkligen att vi var i fas innan.  Men nej, det blev så klart väldigt stressigt ändå. Hela veckan har vi tömt lägenheten, städat, städat och småpillat med det sista. Vi fick till exempel för oss att vi nog skulle måla om ena väggen ändå..
Det blev bra till slut och nu ser jag fram emot bilderna som vi nog får imorgon.

Nu mellan styling och visning så vill vi inte gärna vara i lägenheten. Jag känner mig ganska otaggad på att städa allt igen och framförallt känner jag mig tveksam över att jag skulle klara av att göra allt sådär snyggt igen. Man ska inte underkatta en ”slarvigt kastad” filt på sängen…
Vi kommer låna ett rum av Jonas pappa (han och hans sambo driver B&B) under tiden vi inte kan vara i lägenheten. Det var först lite oklart över när vi kunde få tillgång till det men vi kunde till slut åka hit redan i tisdags kväll. Nu fick vi hela onsdagen på oss att städa och måla utan katt. Tack och lov, för katthår och färg är ingen kul kombo..
Onsdagen blev åtminstone lite mer lyckad än tisdagen. Sveriges match i bakgrunden medan vi fixade det sista i lägenheten och på kvällen blev vi bjudna på mat av svärfar på Caféet.


Idag är första dagen som jag och katten varit här hela dagen och hon är helt lyrisk. Så mycket att upptäcka! Lite skillnad mot för vår lilla innergård. Jag är så himla tacksam över att vi får låna ett rum och det här stället är verkligen obeskrivligt vackert. Två röda hus, en liten sjö och bäckar med små vattenfall. Det lär inte bli jobbigt att hänga här ett tag om man säger så.


Följ mig:
FacebookBloglovinBlogkeen Instagram

Du kanske också är intresserad av...

8 Kommentarer

 • Reply
  Viktor Högnäs
  29 juni, 2018 at 09:35

  Skönt onsdagen blev lyckad, hoppas fotbollen var rolig 🙂 Tråkigt dock tvätten blev missfärgad 🙁

 • Reply
  sofia
  29 juni, 2018 at 09:36

  Vad mysigt det verkar vara där 🙂

 • Reply
  Gisela
  29 juni, 2018 at 11:14

  Finns det nåt värre än när det typ blir kvar en röd strumpa i maskinen och all vittvätt blir batikrosa?
  Önskar dig en fin dag 🌸

 • Reply
  Thea Martinsson - 22 år & blivande mamma
  29 juni, 2018 at 11:59

  Åh fy så tråkigt med att råka missfärga tvätten – värsta tänkbara för mig haha!

 • Reply
  Jennysvardag
  29 juni, 2018 at 13:43

  Så tråkigt att tvätten blev missfärgad 🙁

 • Reply
  Emma Engström
  29 juni, 2018 at 17:32

  Nej åh vilken otur med tvätten! Så härligt det verkar! Kram

 • Reply
  Kamilla
  29 juni, 2018 at 23:30

  Trist med tvätten. Men vilket underbart ställe att hänga på.

 • Reply
  Mirre - Sweetwords
  30 juni, 2018 at 08:44

  Ja ibland lyckas man med det mesta, både att tvätten missfärgas eller krymper. Så härligt ni verkar ha det ändå och mysigt att katten trivs också

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.