Therese Wiksten

Lite nytt på sidan

Mina favoriter

I menyn högst upp på sidan finns nu en länk som heter “Mina favoriter”. Där kommer jag dela med mig av produkter och tjänster som jag använder och gillar lite extra.  Allt från vilket schampo jag använder till tjänster som till exempel Yogobe som har räddat min yoga lite nu när jag är för dålig för att ta mig till en yogastudio. Sidan kommer fyllas på efterhand och det kommer förmodligen dyka upp fler av mina ekologiska och miljövänliga favoriter.

 

Länkkärlek

När du kommenterar kan du nu välja att länka något av dina senaste inlägg. Kanske har du skrivit något som är relevant till inlägget du kommenterar eller helt enkelt bara något du tror att andra som läser din kommentar skulle vara intresserade av?

 

Gilla

Efter varje inlägg finns ett litet hjärta. Om du gillade det du läste får du väldigt gärna klicka på det. På så sätt får jag en hum om vilka inlägg som uppskattas och om det är något jag kanske ska skriva mer eller mindre om.

 

Skulle något inte fungera eller bete sig lite märkligt så får du gärna säga till, det brukar ha en tendens till att inte göra det när jag sätter igång och pillar för mycket. Och som sagt, gillar du inlägget får du gärna klicka på hjärtat här under.

Ps. Jag håller på och jobbat med att flytta ner gilla-funktionen till området med datum, delningsknapparna och kommentarerna så det ser lite lustigt ut för tillfället. Apropå att saker har en tendens att inte vilja bete sig så som jag vill.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x