Therese Wiksten
jag ska bli storebror

Liten ska bli storebror

Men hej! Det här med att få saker gjort med ett barn som vill ha mycket uppmärksamhet har visat sig vara otroligt svårt. Jag hoppas verkligen han är på väg in i en period nu där han är lite mer självständig, det känns åtminstone som att det lutar åt det.

Jag är gravid igen!

För att toppa det hela så tänkte vi köra på med lite fler småbarnsår. Vi har alltid velat ha barn ganska tätt och med tanke på att det tog ungefär 1,5 år med två missfall innan vi lyckades senast så tänkte vi att det är bäst att försöka så snart som möjligt. Det brukar ju inte bli lättare ju äldre man är.

Sagt och gjort, vi väntade in första mensen och sedan sa det visst bara poff. Vi lyckades alltså plussa på första försöket! Jag vågade aldrig hoppas på att det faktiskt skulle gå vägen men ett ultraljud i vecka 9 visade ett tickande hjärta och på KUB fick jag se en sprattlande krabat som helst klart fortfarande levde. Det känns fortfarande lite för bra för att vara sant. Nu är det bara att hoppas på att det fortsätter se bra ut och att det kommer ett litet syskon i början på sommaren.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x