Therese Wiksten

Lördag 22 september

Vi har en bäck som går längs med tomtgränsen på vår baksida. Eller ja, det är i alla fall sagt att det ska vara en bäck där. Den har nämligen varit helt torrlagd nu i sommar och det har känts lite som att den aldrig ska komma tillbaka. Men, för ett litet tag sedan när jag var ute så hörde jag något brusa och visst var det bäcken som dykt upp igen från ingenstans. Så himla mysigt med det porlande ljudet. Nästa sommar vill jag nästan göra i ordning där nere vid vattnet. Kanske sätta upp en mysig hängmatta. Tänk att ligga där och lyssna på vattnet och titta på korna som lunkar runt och betar.

En fråga till er

Idag var jag tvungen att göra en beställning och fylla på skönhetsförrådet lite. Både balsam, inpackning och ansiktskrämen är slut så det var helt klart på tiden. Då slog tanken mig att det kanske hade varit kul att samla mina favoriter & sådant jag gillar och tävla ut i en julkalender? Är det något ni hade varit intresserade av? Ni blir fler och fler som kikar in här så det hade varit kul att ge något tillbaka men jag vill gärna veta om intresset finns innan jag kör igång, för det är ju en del jobb med det.

Så, en julkalender fylld med tävlingar i december – ja eller nej?

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gisela
2 år sedan

Det tror jag skulle bli jättepopulärt 🌸

Micki
2 år sedan

Ja det hade ju varit super kul! 🌸

Ellen
Ellen
2 år sedan

Ja det hade ju varit super kul!:)

Jennie
2 år sedan

Men ja va roligt! 😍 Hade gärna sett de 😃🌟

Amamd
2 år sedan

Så kul att fylla på med produkter 😍

Amamda
2 år sedan

Så kul att fylla på med produkter tycker mest om hårprodukter 😍

sofia
2 år sedan

Det låter ju hur kul som helst 🙂

Caroline
Caroline
2 år sedan

Kul med en hängmatta och ligga och lyssna på vattnet.

Jag tänker inte vara med i din julkalender. För jag måste ha speciella smink/hygienprodukter. Det får inte lukta mycket alls. För jag är allergiker.

Frida
Frida
2 år sedan

Ja snälla tävla ut en av hennes tapeter!! 😍😍😍

Julia
Julia
2 år sedan
Reply to  Frida

+1 😍🙏✨

Lillan Kind
2 år sedan

Det låter härligt med en hängmatta vid bäcken!😃 Vi har också en ganska rejäl bäck som följer tomtgränsen till gården. Det var inte så mycket vatten i den i somras, men när det är snösmältning blir den nästan som en flod – ganska bred och djup😄

Det här med kalender och bloggtävlingar låter kul, men jag har ingen aning om hur sånt funkar!😆

Lexochlogan
2 år sedan

Julkalender är vi absolut intresserad av, så roligt med lite tävlingar vid jul

Emma Engström
2 år sedan

Tycker det låter SÅ kul med en julkalender! 😀

Johanna
Johanna
2 år sedan

Jag älskar julkalendrar så det skulle jag verkligen se fram emot! 😍

Jennysvardag
2 år sedan

Mysigt att ni har en bäck vid tomten 🙂 roligt med julkalender 🙂

Viktor
2 år sedan

Men vad mysigt ju! Ljudet är ju helt underbart från sådant! 😀

Denevigaresenären
2 år sedan

Vilken fantastisk bild! Det porlande ljudet måste vara helt underbart att lyssna på 🙂

20
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x