Therese Wiksten

Måndag -Vecka 12

Ny vecka, nya möjligheter(?)

Jag gillar måndagar. Nytt år, ny månad, nytt läsår.. allt som innebär någon sorts nystart gör mig extra peppad.

Jag har suttit och stirrat på texten framför mig i en halvtimme nu och kommer inte vidare. Det var inte tänkt att den här bloggen skulle bli så negativ, jag är ju ingen negativ människa i vanliga fall, men gud vad frustrerad jag är just nu. Jag gillar måndagar, det gör jag. Men vad gör man när kroppen inte vill vara med? När man inte orkar tänka en sammanhängande tanke?

Jag vill: Göra som Merci, som har krupit in och lagt sig under täcket.

Jag borde: Tvätta håret, gå upp på vinden, prata med FK, köpa smör och tydligen putsa fönstren.

Jag gör: Tittar på saker till Merci. Kattlådor, väskor, vattenfontäner, selar, leksaker och snygga klösträd (det sista har jag inte hittat än) Jag känner nästan att jag är och snubblar på gränsen till “Crazy cat lady”

Jag är rädd för: Att jag aldrig kommer bli bättre.

Så. Nu tänker jag lämna alla negativa tankar och tänka positivt resten av dagen.
Hoppas du har fått en bra start på din vecka!

 

 

 

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x