Therese Wiksten

Marslistan

Då var det redan dags för marslistan! Det blev ytterligare en väldigt trött månad som bara svischade förbi utan att jag riktigt hann med.

Vad gjorde jag?

Jag började månaden med att lite i panik försöka hitta en smidig resväg hem eftersom jag inte hade planerat att ha Merci med mig. Jag hade velat ta flyget men det slutade med 10 timmar på nattåget med en katt som inte var alltför imponerad. Jättekul hade vi.

Den 5e mars drog Josefine igång ytterligare en utmaning, så sedan dess har jag yogat eller mediterat varje dag. Yay!

Kattmys. Den här månaden har bestått av ett enda långt kattmys. Merci är så otroligt gosig och tack och lov så är hon precis lika söt mot Jonas. Trots att jag har haft katt mer eller mindre hela mitt liv så har jag nog aldrig varit med om något liknande. Varje natt ligger hon till och med och sover ovanpå oss.

Jag bestämde mig för att börja måla. Det är något jag har funderat på så himla länge och det känns som något som jag i alla fall borde orka. Jag har däremot inte orkat ta tag i att fixa allt det praktiska, men snart så.

Fortfarande sjuk

Jag hade en tid hos min läkare i mitten av månaden och vad det är för fel på mig verkar fortfarande vara lite av ett mysterium. Jag blir absolut inte bättre, vissa dagar orkar jag knappt upp ur sängen och det är t.o.m för jobbigt att hålla på med mobilen. Nu är jag sjuk med feber och ont i halsen. Igen.
Jag har fått en remiss till.. vem det nu var, men jag kommer bli kallad först om 5-7 månader. Förhoppningsvis så har jag hunnit bli bättre innan dess. Jag kommer knappt ihåg hur det kändes att orka göra saker.

Mina mest lästa inlägg

Yoga- & meditationsutmaning

Februarilistan

internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen
5 influencers jag inspireras av

 

 

 

 

 

 

 

?|  Har du skrivit en sammanfattning över månaden? Lämna gärna en kommentar med länk till ditt inlägg så jag kan gå in och läsa 🙂

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bella
3 år sedan

Hoppas att du mår bättre snart, krya på dig!

1
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x