Therese Wiksten

När man glömmer tid och rum

Idag plockade jag äntligen fram färgerna för första gången. Jag har tidigare bara målat akvarell så det var så sjukt spännande att få se hur akrylen betedde sig.

Den riktiga målarduken får däremot vänta lite till. Jag fick nämligen en idé igår så dagens kladdande blev lite av ett experiment.

På Inos AW i december fick vi bland annat med oss ett litet bock. Himla trevligt, prickigt litet block. Tyvärr så var kanske inte omslaget lika trevligt som innehållet..Så idag åkte det av och fick sig en litet uppiffning. Eller ja, den fick sig en liten make over i alla fall. Om det blir till det bättre eller sämre återstår att se haha. Den är inte klar än och just nu ligger den på torkning och inväntar nästa lager.

Men herregud så kul det var! Jag lattjade mest runt och kände på skillnaden mellan pensel, svamp och palettkniv. Testade att blanda färger. Ungefär så. Det får bli lite som det blir är inställningen här. Jag kastade mig in i det här helt utan plan, men det är lite spännande. Slutresultatet kanske inte ens kommer vara i närheten av hur den ser ut här ovan.

Hur det än blir så slipper jag åtminstone ha en kvinna som stirrar på mig från bordet.

Imorgon kanske jag däremot ska ställa en klocka så jag inte missar sådana där saker om att äta. Då kanske jag hinner gå till ICA och handla innan dom stänger också. Det är inte bra när det är för kul haha.

 

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
2 år sedan

Vilken trevlig kreativ dag du hade. Hoppas din söndag blir bra. Kram.

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Det verkar så härligt att måla :). Önskar att inte min självkänsla slängde mig ur spel på sånt där. Skulle vilja prova 🙂

Emma
Emma
2 år sedan

vad fint! utan tvekan bättre än ansiktet 😀 Önskar också jag kunde måla, det ser så kul ut!

Frida
Frida
2 år sedan

wow vad häftigt det blev! Skulle också vilja måla men jag skulle nog suga om jag försökte :/

trackback

[…] fick några kommentarer på mitt förra inlägg som jag gått och funderat en hel del över. Inte riktigt vetat vad jag ska […]

6
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x