Therese Wiksten

Nu är det slut på föräldraledigheten!

Nej, det är kanske inte helt sant men nu drar jag upp en växel i övriga livet.

Vad har hänt sedan sist? Massor! Sedan snart ett år tillbaka så har vi två ungar som busar dagarna igenom och jag skulle kunna prata i timmar om den berömda 2-barnschocken. Vi har startat företag inom något som jag för några år sedan aldrig hade kunnat gissa att jag skulle arbeta med och det går sakta men säkert framåt med alla projekt här hemma.

Det senaste året har jag inte varit annat än mamma så nu ser jag verkligen fram emot när S fyller ett och jag ska börja jobba lite mer. O ska dock inte skolas in på föris förrän efter sommaren och S först nästa sensommar så det blir fortfarande en hel del barnanpassade dagar.

Det här blir ett kort “Hej jag är tillbaka” men nästa inlägg blir en liten förlossningsberättelse, såhär nästan ett år efter.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x