Therese Wiksten

Nu är karusellen igång

Igår bockade vi av vår tredje visning och på kvällen hade vi mäklare nummer två i ordningen här hemma. I eftermiddag, imorgon och på fredag har vi ytterligare mäklarbesök inbokade. Sedan är det dags att välja och köra igång hela processen med försäljningen. Och på måndag ska vi på ytterligare två visningar.

Det är helt klart blandade känslor. Till att börja med så är jag så himla slut. Det är så mycket åkande, intryck att ta in och beslut som ska tas. Inget hus hittills har däremot varit tillräckligt bra för att lägga något bud på. Tänk om vi inte hittar något? Och tänk om ingen vill köpa våran lägenhet?

Det börjar sjunka in att vi faktiskt ska sälja den nu. Jag var ju helt inställd på att vi skulle hyra ut den ett tag innan vi släppte den men nu kommer vi alltså sälja. Nu. I sommar. Våran lilla pärla. Det svider lite för jag har verkligen älskat lägenheten. Området, köket, badrummet, vår alldeles egna lilla oas på baksidan, närheten till stan.. Förutom att det inte är helt optimalt att bo två personer här så har den verkligen varit perfekt. Jag hoppas verkligen att någon annan kommer hit och känner samma sak.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x