Therese Wiksten

Nu ligger lägenheten ute till försäljning!

Tanken är att sälja lägenheten i juli, men redan igår så lade vi upp den på mäklarens hemsida som kommande försäljning. Just nu finns alltså inga bilder inifrån lägenheten, det kommer i den “riktiga” annonsen och efter att Studio in varit här och stylat. Då kommer den också ut på Hemnet. Däremot så har jag ju postat lite bilder här i bloggen innan 😉

Chansen verkar vara rätt stor att den säljs innan dess, men jag hoppas nästan att den inte gör det. Jag är sjukt nyfiken över hur dom skulle styla den. Lite mer utmaning än en luftig 3a kan jag tänka mig.

Separationsångest

Samtidigt som vi har ett hus som jag verkligen ser fram emot att flytta in i så känns det lite sorgligt att flytta härifrån. Det här är ändå det stället där jag bott längst i hela mitt liv. Jag älskar köket, alla lösningar som gjort det möjligt för oss att faktiskt bo två personer på 20kvm i 5 år, badrummet (framförallt granitkaklet i duschen), innergården, närheten till stan…
Vi har haft turen att ha en ovanligt bra förening, trevliga grannar, en mysig liten privat oas till uteplats, tokbilligt boende, fräsch tvättstuga, nära till mataffär och t.o.m gratis el.

Jag hoppas verkligen att personen som köper lägenheten kommer trivas lika bra. Eftersom det är vi som totalrenoverat och valt allt (minus det vi varit tvungna att leja bort då) så känns det lite som att lämna ifrån sig en bebis. Jag tvivlar ju egentligen inte – lägenheten är jättefin, men det känns ändå lite nervöst.

Så..om du behöver en lägenhet i Göteborg så tycker jag du ska kika på den här 😉 Okej, jag är väldigt partisk men den är verkligen superfin.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma Engström
3 år sedan

Kan tänka mig att det finns lite separationsångest eftersom man ändå är van vid att bo där, men detta blir bra! 😀

Emeeli
3 år sedan

Åh bor oxå i Göteborg. Vart flyttar ni? Kan tänka mej att det känns jobbigt att behöva flytta efter 5 år. 😊

sofia
3 år sedan

Jag förstår verkligen din separationsångest, det hade nog jag också haft 🙂

Lisa (sjubarnsmamman)
3 år sedan

Förstår hur du känner men tror det blir bra.

Viktor Högnäs
3 år sedan

När man är van så förstår jag att det är lite jobbigt haha! 😀 Men tror allt i slutändan blir bra och det blir det! 🙂 Ta hand om dig ! Hoppas du får en fin dag!

Carro
3 år sedan

Vilken fin lägenhet. Det är alltid svårt att skiljas från nått man tycker om oavsett vad det är 🙂

Emma
3 år sedan

De kommer gå bra. Håller tummarna 🙂

Kamilla
3 år sedan

Det är ju alltid dubbelt att flytta. Så många minnen och samtidigt så mycket nytt som kan hända.

Michelle
3 år sedan

det kmr bli bra <3

sandra
3 år sedan

De förstår jag men de kommer bli bra

10
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x