Therese Wiksten

Ny mobil och nytt fodral

-Reklam för Ideal of Sweden
Innehåller rabattkod

Jag har klarat mig så bra från spruckna skärmar tidigare men så kom en liten Oliver in i mitt liv… Jag vet inte hur han lyckades men nu i jul så fick han tag på min telefon och vips så såg den ut så här…

I början av januari beställde jag en ny men leveransdatumet sköts upp och det dröjde fram tills nu innan jag fick den. Gissa om jag var orolig över att den gamla skulle lägga ner helt innan. Mot slutet så lossnade lite mer av glaset, det dök upp fler svarta fläckar och touchen på i princip hela höger sida slutade fungera. Högtalarna strulade och det gick inte att skriva meddelanden. Det är då man inser hur beroende man är av mobilen.

MEN. Nu är jag som sagt med ny mobil och jag som aldrig frivilligt skulle skaffa iPhone har gått över till den mörka sidan. Det första jag gjorde var dock att åka och köpa ett fodral, och se till att telefonen ligger utom räckhåll för ett klåfingrigt 14-månaders busfrö..

Jag var lite sugen på ett plånboksfodral men ville samtidigt kunna ha något lite smidigare när jag fotar. “2-i-1-fodralen” där man kan plocka lös telefonen med magnet kändes lite läskiga. Hur hårt sitter magneten? Kul om man plockar upp telefonen och den glider rakt ur fodralet.. Efter att ha läst lite recensioner på internet så var jag skeptisk och helt inställd på att köpa ett vanligt fodral istället.

Ut ur butiken kom jag med ett 2-i-1-fodral. Av de fodral jag tittade på så kändes det från Ideal of Sweden helt klart bäst. Det kändes inte lika “klent” som de andra och magneten verkade rejäl. Här hemma har jag testat att skaka fodralet och göra diverse hastiga rörelser och än så länge sitter telefonen där den sitter. Nu i efterhand är jag väldigt glad över att det ändå blev ett 2-i-1-fodral, för det är väldigt smidigt att kunna plocka ur telefonen när man vill att det ska vara lite smidigare.

Något jag inte visste om när jag köpte den är att alla deras skal passar i fodralet, så om jag vill byta från helsvart någon gång så finns det en hel del att välja mellan.

Första intrycket är alltså väldigt positivt och jag hoppas jag kommer vara lika nöjd även efter ett tags användning.

Tips!
Fram till den 28 februari får du 15% rabatt plus fri frakt med koden LOVE
Gäller på hela sortimentet på Ideal of Swedens hemsida.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x