Meny Stäng

På min önskelista
Gråskala

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skötbord från BabyDan

Vi har kanske inte ett jättelitet badrum egentligen, men det är långsmalt och det går med andra ord inte att få in någon stor möbel där. Jag tänkte först att vi kanske skulle ha skötbordet i sovrummet men kände att jag nog trots allt vill ha närheten till vatten. Så ett vägghängt skötbord verkar vara lösningen.
Det var däremot inte så lätt att hitta något som jag gillade. Antingen så var det för brett, hade den inga hyllor, eller väldigt smala hyllor utan någon kant (tänk om saker ramlar ner?) eller så var kanterna på själva skötbordet väldigt låga. Nu ska man ju alltid ha en hand på bebisen, men det känns ändå säkrare med rejäla kanter. Jag hittade till slut ett skötbord som uppfyllde mina krav. “Alfred” från BabyDan.

Finns hos:
Babyland och Stor&Liten


Oval säng från Stokke

Ända sedan jag såg dom runda sängarna första gången så har jag vetat att jag vill ha en sådan när jag väl får barn. Dom ser SÅ otroligt mysiga ut och det känns lätt att göra dom ännu mera ombonade med babynest, sänghimmel osv. Perfekt med hjul i början också så kan man dra runt sängen mellan rummen. Att det möjligtvis kan vara lite krångligare att bädda dom, det får jag ta.

Tur min man kände samma sak när jag visade sängen, för annars hade han nog varit svårövertalad med tanke på att det inte är den billigaste sängen på marknaden.. Jag har kikat efter den begagnat och nu i veckan som var så dök den till slut upp! En vit säng med både mini och förlängningsdelen, komplett med madrasser och med tillbehör som fäste för sänghimmel/mobil, spjälsängsskydd, lakan och sängkläder. Nu står den hopmonterad i sovrummet och den är precis sådär söt som jag hade föreställt mig.

Finns hos:
BabyV, Babyland, Babyshop och Lekmer


Badbalja från Kaxholmen

En badbalja kan vara bra att ha, speciellt om man inte har något badkar. Ett med stativ såg ju otroligt smidigt ut.

Finns hos:
BabyV, Babyland, Stor&Liten


Bärsele från Ergobaby

Jag har varit väldigt skeptisk till bärselar och sjalar men helt plötsligt så är det något som hamnat väldigt högt upp på önskelistan. Jag vet inte riktigt vad som fick mig att ändra mig, men jag hoppas verkligen vi får ett barn som trivs att bli buren. Tänk vad praktiskt att kunna ha barnet nära samtidigt som man behöver göra annat. Dra runt en vagn i trädgården känns till exempel inte så smidigt och skogspromenader med en sele känns väldigt mycket trevligare.

Finns hos:
BabyV, Babyland, Babyshop, Bamba och Lekmer


Babyskydd från Maxi-Cosi

Vi har tänkt köpa mycket begagnat men babyskydd är en av få saker som vi kommer köpa nytt. Eller köpte. Det står faktiskt här och bara väntar på att bli använt.

Efter att ha spenderat orimligt mycket tid på google, läst olika tester och på forum så blev det till slut en Maxi-cosi Pebble med iso-fix. Den har fått bra resultat i olika tester, jag gillar iso-fix fästet med röda och gröna lampor som visar om man monterat det rätt och det har dessutom 10 års garanti.

Finns hos:
BabyV


Barnvagn från Bugaboo

Jag fick testköra min systers Bugaboo Buffalo förra året och både jag och Jonas blev helt sålda. Tyvärr tillverkas den ju inte längre, så blir det den så blir det en begagnad vagn.. Förra veckan var vi in till en butik för att testa lite olika vagnar och även om jag försökte vara öppen för andra märken så fastnade jag ändå för Bugaboo. Jag är mest sugen på Foxen medan Jonas sneglade lite på Donkeyn (Han tänker praktiskt med sidokorg och möjlighet till syskonvagn om vi lyckas med en #2 rätt snart inpå) Frågan är om man vågar sig på att kika begagnat eller om det är mer värt med tryggheten att köpa nytt..

Finns hos:
Babyshop


Babynest från EcoViking

Ett babynest är en sådan sak som jag inte visste om att man behövde. Eller “villhöver” kanske. Men visst känns det smidigt att kunna göra sängen mer ombonad, kunna flytta en sovande bebis från ett rum till ett annat och att ha en liten trygg plats som bebisen känner igen oavsett var man är?

Finns hos:
Babyland och Stor&liten

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x