Therese Wiksten
Sjuk

Så var det helt plötsligt juli..

Tre månader senare och jag är tillbaka. Vad hände egentligen?

Ja, vad var det som hände? Energin tog totalt slut och jag har inte orkat. Jag har jobbat på att försöka lista ut vad som tar mest energi, om något ens ger energi och vad som är värt att ”slösa” energi på.

Jag har inte blivit bättre, snarare tvärt om men jag har insett att jag inte kan sluta med allt som jag tycker är kul. Vilket deprimerande liv det skulle bli. Omprioriteringar och energiplanering är det som gäller nu.

Vad är det för fel på mig då?

Ja, säg det. Jag fick en tid till endokrinologen till slut. Åkte dit och trodde att jag bara skulle ta ett blodprov för att kolla kortisolet. Det visade sig att dom ville tömma mig på en sisådär 12 rör. Glad över att dom är grundliga men gladare över att jag inte visste att dom skulle göra det innan jag åkte dit.

Besöket gick ”bra”. Dom hittade inget som var så avvikande att det var värt att nämna. Det är med andra ord inget fel på mig på den fronten. Heller. Jag är alltså frisk. Ändå känner jag mig ofta som en 80-åring med influensa och baksmälla.

You Might Also Like...

2 kommentarer

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.