Therese Wiksten

En sådan där skön start på veckan

– Inlägget innehåller annonslänkar till Clas Ohlson –

Godmorgon! Hoppas du har en helt fantastisk start på veckan.
Jag klev upp vid 7, drog på mig sambons största tröja, kokade en stor kopp te och kröp ner under täcket igen. Jag älskar att kunna ta sådana här lugna mornar, där jag får vakna till i min egen takt. Läsa bloggar, kolla på youtubeklipp och skumma igenom Instagram innan jag börjar med allt det där viktiga.
Ibland känns det lite som att sitta och prata med en kompis när man läser och kommenterar bloggar och i morse kändes det nästan som att jag hade en liten te-stund ihop med både Jonna och Isabel. Himla trevligt.

Jag känner mig riktigt taggad på en ny vecka och hoppas att den här känslan får hålla i sig. Jag har lite halvtrista saker som jag behöver ta tag i, som att kontakta banken för att fixa företagskonto och pilla med bokförinsgrejer. Då är det skönt att vakna med lite extra pepp.

Sedan måste jag också tipsa om en sak! Jag såg att Clas Ohlsson har rea på deras målarlådor fram t.o.m den 1 februari. Själv har jag ju krånglat med att beställa allt sak för sak (och väntar fortfarande på ett paket) men vill man slippa det och bara kunna köra igång så är det ju perfekt med ett helt start-kit! För 199 kr får man alltså allt man behöver + en himla smidig låda. Finns både med akryl, akvarell och olja. Jag är lite sugen på att lägga en beställning bara för den smidiga lådan, men nu får jag nog hejda mig lite..

>> Hur ser din måndag ut?

 

 

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh ser så roligt ut att måla, jag har aldrig provat sådant själv. Men kanske skulle börja 🙂

2
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x