Therese Wiksten

Söndag vecka 3

Fyra saker jag har tänkt på den här veckan.

En utsikt så fin att det nästan gör ont.

En bekant på FB länkade ett hus på hemnet och nu kan jag inte riktigt släppa det. Jag önskar vi hade 2,5 miljon att lägga på ett en villa ute på vischan i Jämtland. Men det har vi inte riktigt. Det hade blivit ett rejält fritidshus… Bara utsikten hade varit värt dom pengarna. Förvånande nog är mannen inte pepp på att sälja lägenheten och flytta från stan haha.

Jag vill åka utomlands

Nu har min man kickat igång min reslust igen. För ett tag sedan var han inne på att vi måste åka tillbaka till USA snart, men när jag började kika på det så tyckte han att det ju inte alls skulle gå inom en snar framtid. Så jag släppte det. Nu pratar han om att det vore så himla skönt att åka utomlands några veckor medan han pluggar på distans. Och ja, det hade ju varit hur härligt som helst. Jag vet inte om jag ska våga börja kika på det eller om han tänker ångra sig igen. Jag tänker att om man väljer rätt resmål så behöver det inte bli mycket dyrare än att stanna hemma. Speciellt om man hyr ut lägenheten under tiden. Drömresmålet just nu är dock Reunion och där är priserna liknande här så där får jag nog fortsätta drömma.

Inspirationssvacka

Sedan min kamera valde att börja krångla så har jag känt mig så sjukt omotiverad att fota. Det är ju inte riktigt lika kul när jag måste ha optimalt ljus för att det inte ska se ut som flera år gamla mobilbilder. Problemet blir ju lite att jag inte kan publicera inlägg utan bilder. Så här sitter jag med flera inlägg som bara ligger och väntar för att jag inte lyckas ta några bilder. Otroligt onödigt egentligen men så himla svårt när motivationen saknas.

Hur går det egentligen  med maten efter vi såg “köttets lustar”?

Vi har ätit mycket mindre rött kött. Det har blivit en hel del kyckling och vi har ätit fisk, som vi annars i princip aldrig äter, flera gånger. Det är ju kanske bättre än inget, men någon vegetarisk mat har det tyvärr inte blivit. Än.
Jag funderade lite på om vi skulle köra en vegetarisk månad och det får nog faktiskt bli så. Gör man ett projekt av det så blir det lite enklare. Så i mars blir det en hel månad med enbart vegetariskt. Då hinner jag planera och samla på mig recept tills dess. Den största boven i dramat är nämligen fantasin. “Vad ska vi äta idag?” Det fungerar inte att försöka komma på något nytt när sambon står i dörren & trampar och vill komma iväg till affären.

>> Så. Sitter du på något gott, gärna enkelt, vegetariskt recept? Dela gärna med dig i en kommentar här under! Jag har 31 dagar att fylla..

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
3 år sedan

Wow, vilket bra inlägg! =) tanke inlägg, kul. =)
Hoppas du får en bra vecka. <3

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Skulle också så gärna vilja köpa hus. Sedan våga mig på att resa! Är livrädd för att flyga och har därför inte rest utomlands sedan 2000.

4
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x