Therese Wiksten
Livsstil

Trevliga gäster från Österrike

Igår blev en lite mer händelserik dag än jag hade tänkt. Jag tog en liten promenad med gumman och så hjälpte jag till att städa lite i ena huset eftersom det skulle flytta in nya gäster senare på dagen. Det var så mycket jag hade planerat. Efter det så gick jag och lade mig och sov en stund. Helt plötsligt vaknar jag, väldigt förvirrad, av att någon knackar på fönstret. Vi bor nämligen på andra våningen..

Det visade sig att båda dom två som bor här permanent hade åkt iväg och låst dörren så när de nya gästerna dök upp så var det helt enkelt stendött och låst överallt. Dom tajmade dessutom in det samtidigt som svärfar inte kunde nås på telefonen. Och dom var osäker på vilket hus dom hade bokat. Själv har jag ingen koll på bokningarna och rutinerna kring det så jag fick några svettiga minuter där. Det löste sig rätt bra ändå när det kom ett gäng till och jag kunde köra uteslutningsmetoden.

Som tur var så var det ett otroligt trevligt par i vår ålder så det var inga problem. Det slutade faktiskt med att vi åt middag ihop senare på kvällen och satt uppe och pratade halva natten.

Jag och Jonas passade också på att ta en liten tur med båten på eftermiddagen. Premiärturen för i år. Det måste vi helt klart göra om snart. Det är en sådan där sak som är så okomplicerat att göra men så sjukt mysigt. Jag tror det ligger en sjö ganska nära dit vi ska flytta, så kanske skulle man ta och köpa en liten båt själva i framtiden?


Följ mig:
FacebookBloglovinBlogkeen Instagram

Du kanske också är intresserad av...

6 Kommentarer

 • Reply
  sofia
  1 juli, 2018 at 09:15

  Vad skönt att det löste sig 🙂

 • Reply
  Lillemor Grönblad
  1 juli, 2018 at 09:20

  🙂 alltid kul när det händer oväntade saker i positiv anda

 • Reply
  Jennysvardag
  1 juli, 2018 at 09:33

  Så mysigt med en liten tur med båten 🙂

 • Reply
  Lisa
  1 juli, 2018 at 10:22

  Härligt .ed en tur med en båt

 • Reply
  sandra
  1 juli, 2018 at 21:49

  men sååå mysigt 😀

 • Reply
  Kamilla
  1 juli, 2018 at 22:47

  Jag skulle också vilja ha en liten båt att åka ut på sjön här hemma med.

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.