Therese Wiksten

Vad behöver du idag?

Jonas har somnat med katten i knäet och jag funderar över om det är okej att gå och lägga sig innan kl 21.

Den här helgen har varit så himla skön. Inget larm har varit ställt och jag har sovit till mitt på dagen både igår och idag. För att min kropp har behövt det. Solen har varit framme så jag har passat på att ta en lite längre promenad och jag har varit ute med Gumman. Utöver det så har jag bara tagit det helt otroligt lugnt. Jonas har haft helgrep så jag har varit själv från igår på dagen tills i morse. Egentid. Det är lyx när man bor i en liten 1a. Då passar jag på att dricka te, äta klementiner och kramas med katten.

Jag borde bli bättre på att lyssna på vad min kropp faktiskt vill och behöver.
Är du bra på att lyssna på din kropp? Har du gjort något i helgen för din egen skull?

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frugan E
2 år sedan

Låter härligt! 🙂
Jag är rätt dålig på att lyssna på min kropp, men försöker bli bättre på det. Små steg i rätt riktning. 🙂

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Låter som en underbar helg :). Jag har blivit bättre på att lyssna både till och kring min kropp. Det blev så när jag gick in i den berömda väggen förra året, jag blev tvungen att se mina begränsningar :).

4
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x