Therese Wiksten
Livsstil

Vad behöver du idag?

Jonas har somnat med katten i knäet och jag funderar över om det är okej att gå och lägga sig innan kl 21.

Den här helgen har varit så himla skön. Inget larm har varit ställt och jag har sovit till mitt på dagen både igår och idag. För att min kropp har behövt det. Solen har varit framme så jag har passat på att ta en lite längre promenad och jag har varit ute med Gumman. Utöver det så har jag bara tagit det helt otroligt lugnt. Jonas har haft helgrep så jag har varit själv från igår på dagen tills i morse. Egentid. Det är lyx när man bor i en liten 1a. Då passar jag på att dricka te, äta klementiner och kramas med katten.

Jag borde bli bättre på att lyssna på vad min kropp faktiskt vill och behöver.
Är du bra på att lyssna på din kropp? Har du gjort något i helgen för din egen skull?

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Reply
  Frugan E
  30 oktober, 2017 at 18:08

  Låter härligt! 🙂
  Jag är rätt dålig på att lyssna på min kropp, men försöker bli bättre på det. Små steg i rätt riktning. 🙂

  • Reply
   Therese Wiksten
   31 oktober, 2017 at 11:13

   Små steg är bra 🙂 Det är ofta dom små stegen som man lyckas få in i vardagen som gör den största skillnaden i längden 🙂

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  30 oktober, 2017 at 21:42

  Låter som en underbar helg :). Jag har blivit bättre på att lyssna både till och kring min kropp. Det blev så när jag gick in i den berömda väggen förra året, jag blev tvungen att se mina begränsningar :).

  • Reply
   Therese Wiksten
   31 oktober, 2017 at 11:17

   Åh, det är typiskt att det ofta ska behövas något liknande för att man ska börja lyssna.. Jag blev också sjuk förra året, dom trodde utmattning ett tag men det är lite oklart vad det faktiskt är, men det var samma för mig, efter det så har jag varit tvungen att börja lyssna på kroppen. Tur det i alla fall för något gott med sig 🙂 Hoppas du mår bättre idag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.