Therese Wiksten

Våra mest använda saker
Andra månaden

-Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar-

Listan från första månaden är lika aktuell den här månaden, men några saker har tillkommit.

1. Vagnen

Det har varit så tråkigt väder så ja ska erkänna att vi inte varit ute på så många promenader. Vagnen har stått där i ett hörn och gett mig dåligt samvete. Efter ett tag (lite för lång tid..) insåg jag att den var sjukt smidig att rulla runt inomhus. Perfekt när han inte riktigt kommer till ro (har ont i magen?) eller när vi ska äta och vill ha honom nära oss. I början ställde vi mjukliften på bordet men nu när han börjar bli lite större och rör sig mer så vågar jag inte det längre. Då får han ligga i vagnen bredvid oss. Vagnen har fått rulla rätt många varv i huset vid det här laget..

2. Babygymmet

Han är ju än så länge inte så aktiv men gillar verkligen att ligga och titta på alla saker. Innan hade jag sett framför mig hur vi skulle köpa ett fint babygym som är snyggt att ha framme, men det blev en färgglad, plastig sak som faktiskt är rolig att leka med haha. Detta från Skip Hop köpte vi och räven som rör på sig tycker han är orimligt intressant haha.

3. Babysitter

Jag förstår varför alla tjatar om babysittern för den är så smidig. Ibland behöver man ju laga mat, äta, hänga tvätt eller liknande där det inte är så lätt att ha honom på armen. I babysittern kan han vara lite mer med istället för att ligga i mjukliften.
Vi köpte en från Babybjörn i mesh . Den torkar snabbt när man tvättar den och jag föreställer mig att den inte blir så varm)

4. Flaskvärmaren och flaskställ

I början värmde vi hans mat i vattenbad men jag tyckte det var lite väl krångligt. Framförallt segt att behöva stå där och hålla koll på flaskan. Jag behöver fortfarande hålla lite koll eftersom maten blir för varm om den står för länge, men jag behöver inte krångla med att koka upp vatten och stå där och stirra på flaskan hela tiden.

Flaskstället har också varit välanvänt och ett köp som underlättat otroligt mycket. Istället för att ha flaskor på tork överallt så har vi mosat ihop allt på en liten yta. Vi får plats med så mycket mer än jag trodde och nu slipper hela köksbänken vara ockuperat av bebisprylar.

5. Burkar till mjölken

Vi har köpt förvaringsburkar till mjölken (och senare till barnmat) för att kunna frysa in överskottet. I början frös vi in direkt i burken, men när vi insåg att det skulle bli en hel del mjölk (och burkar!) så använde jag dom som “mall” till fryspåsar istället.

You Might Also Like...

Prenumerera
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Äldst
Nyast
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Den här månaden blev det lite mer skillnad från första och andra. […]

1
0
Jag vill gärna höra dina tankar om inläggetx
()
x